Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιάννη Κοντοέ βρίσκεται η ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει πρόταση στον αμυντικό του Πανιωνίου, ο οποίος μένει ελεύθερος και όλα δείχνουν πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία! «Ξέρω για την ΑΕΚ», λέει ο 25χρονος στη SportDay!

Η περίπτωση του Κοντοέ είναι εφικτή οικονομικά και μπορεί να ενταχθεί στο… πλάνο λιτότητας της Ένωσης. Οι ετήσιες απολαβές του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ, συν διάφορα μπόνους, και, σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική προσφορά της ΑΕΚ κυμαίνεται, περίπου, στις 150.000 ευρώ (συν μπόνους).

Ο Κοντοές μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας -όπως αποδείχτηκε, περίτρανα, φέτος (έβγαλε όλη τη σεζόν στο αριστερό άκρο, αν και δεξιοπόδαρος…)- κάτι που… κάνει στον Χιμένεθ, ο οποίος θέλει να έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε παραπάνω από μία θέσεις.

«Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και άλλων ομάδων, αλλά αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου», είπε ο Κοντοές στη «SD», αποφεύγοντας περαιτέρω σχόλια, οι πληροφορίες, ωστόσο, τον θέλουν να βρίσκεται μία «ανάσα» από την Ένωση.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Σήφη Δασκαλάκη παραμένει «ζεστό» -αν και το διαψεύδουν από την ΠΑΕ- και έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η περίπτωσή του, πάντως, είναι διαφορετική από αυτή του Κοντοέ. Ο 29χρονος γκολκίπερ μένει, επίσης, ελεύθερος και είναι οικονομικά προσιτός, αλλά το αν θα κινηθεί, τελικά, η ΑΕΚ για την απόκτησή του, θα εξαρτηθεί από τι θα γίνει με τον Σεμπάστιαν Σάχα…

Τόσο στην περίπτωση του Δασκαλάκη, όσο και σε αυτή του Κοντοέ, εξελίξεις αναμένονται μετά τον τελικό με τον Ατρόμητο.

Πηγή: sport-fm.gr