Επανέρχεται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ η ηρεμία, που είχε διαταραχθεί μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Οι νίκες επί Ατρομήτου και Λάρισας ήρθαν την κατάλληλη στιγμή για την «Ένωση», καθώς μπορεί πλέον με απόλυτη συγκέντρωση να προετοιμαστεί για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο (30/4), αλλά και τα play-offs μέσω των οποίων θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, παρά τις αρκετές απουσίες.

Αναγκαία η νίκη με Ηρακλή

Για την ΑΕΚ είναι αναγκαία η νίκη επί του Ηρακλή στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή. Ο βαθμός που κατέκτησε δεν χάνεται πλέον, ωστόσο υπάρχουν ελπίδες να πάρει έναν ακόμη και να αυξήσει τη διαφορά του από τον πέμπτο, πιθανώς και τον τέταρτο στην ειδική βαθμολογία των play-offs. Αυτό θα συμβεί αν νικήσει τον Ηρακλή, χάσει ο Ολυμπιακός Βόλου από τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό και δεν κερδίσει ο Άρης τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Πάντως η «Ένωση» θα εμφανιστεί αποδεκατισμένη στο προσεχές ματς. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Ντιόπ, Καράμπελας (συμπλήρωσαν επτά κάρτες), Γεωργέας και Λυμπερόπουλος (συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες), ενώ υπενθυμίζεται πως λόγω τραυματισμού απουσίαζαν από το ματς της Λάρισας οι Σκόκο, Δέλλας και Μάκος. Πιο συγκεκριμένα, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ αποκόμισε μια κάκωση αριστερής πηχιοκαρπικής και ο Κώστας Μανωλάς ένα αιμάτωμα πάνω από το δεξί μάτι.

Πηγή: sport-fm.gr