Στην πρώτη, μετά «Καραϊσκάκη»… αλληλεπίδραση οπαδών με παίκτες όπου δεν υπήρξε ένταση, περίπου 20 από αυτούς βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ στη Λάρισα για να εμψυχώσουν την αποστολή.

«Ό,τι έγινε, έγινε», είπαν σε συνομιλία με τους Χιμένεθ και Λυμπερόπουλο και τους ζήτησαν η ομάδα να κάνει τα πάντα πλέον για το Κύπελλο και την πρώτη θέση στα play-off.

Αφότου υποδέχθηκαν με χαμόγελα (όσοι είχαν κουράγιο για τέτοια) την αποστολή, οι οπαδοί της ΑΕΚ -που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο από την Κατερίνη- φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες, πήραν αυτόγραφα και είχαν συνομιλία με τους Μανόλο Χιμένεθ και Νίκο Λυμπερόπουλο.

Σε αυτή δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για όσα γίνονται εντός και εκτός γηπέδου στην ομάδα, ωστόσο χαρακτήρισαν αναγκαίο εκείνη να συγκεντρωθεί πλέον στους στόχους που της έχουν απομείνει.

«Όλοι είμαστε απογοητευμένοι με όσα έγιναν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κι έπειτα. Όμως, ό,τι έγινε, έγινε. Πρέπει η ομάδα, από ‘δω και μπρος, να συγκεντρωθεί στο πως θα πάρει το Κύπελλο και θα βγει πρώτη στα play-off», τους είπαν χαρακτηριστικά.

Οι Λυμπερόπουλος και Χιμένεθ, από την πλευρά τους, άκουσαν προσεκτικά τους οπαδούς και αφού δεσμεύτηκαν πως θα μεταφέρουν τα λεγόμενά (αλλά και το ότι η επίσκεψή τους έγινε για… καλό σκοπό) και στην υπόλοιπη ομάδα, δεσμεύτηκαν ότι εκείνη θα κάνει τα πάντα για να τους ανταποδώσει τη στήριξη.

Πηγή: sport-fm.gr