Με τη μη απάντηση του Νίκου Νοτιά, για το αν θα συνδράμει την αδειοδότηση, να μην αποτρέπει τους φόβους για «λουκέτο» στη νέα σεζόν, η ΑΕΚ ούτως ή άλλως… το κλείνει (προσωρινά) το «μαγαζί».

Η επιθυμία να αποφορτιστεί το κλίμα και η «εκρηκτική» περιρρέουσα ατμόσφαιρα ενισχύουν την… υποψία πως το (σχεδόν τετραήμερο) ρεπό που ακολουθεί θα χρειαζόταν -ακόμα και αν δεν απουσίαζαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η παρουσία οπαδών στη χθεσινή προπόνηση (που οδήγησε στην… εκκένωση των γραφείων από τους υπαλλήλους) και η πληροφόρηση που ήθελε ανάλογες επισκέψεις να συνεχίζονται και την Παρασκευή διατήρησε σε επιφυλακή την ΠΑΕ. Είναι χαρακτηριστικό, δε, πως η σημερινή προπόνηση -για το φόβο των Ιουδαίων- προγραμματίστηκε στις 9 το πρωί.

Αφού, λοιπόν, σ’ αυτή ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να συμμαζέψει το ηθικό των παικτών, τους… αποδέσμευσε για τις τρεις επόμενες μέρες, ώστε (επί τη ευκαιρία και της απουσίας αγωνιστικών υποχρεώσεων), να ηρεμήσουν από την «καταιγίδα» των τελευταίων ημερών. Μετά τις συστάσεις, λοιπόν, για καλή ζωή (και τις προειδοποιήσεις ότι άπαντες θα περάσουν έπειτα από τη ζυγαριά), ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για το απόγευμα της Τρίτης.

Ως τότε ελπίζεται -αν όχι η αποστολή του πολυπόθητου… εμβάσματος από τον Νίκο Νοτιά- τουλάχιστον η απάντησή του για το αν (και πόσο) θα συμμετάσχει στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση.

Διότι, η φημολογία που εξακολουθεί να τροφοδοτείται από πιστωτές της ΠΑΕ (ότι θα αναλάβει τελικά το ποσοστό που του αναλογεί), αλλά και η αισιοδοξία που υπάρχει στην «Ένωση» (ότι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα βρεθεί τελικά λύση) δεν αρκούν για να αποτρέψουν το φόβο του διεθνούς «ρεζιλέματος».

Πηγή: sport-fm.gr