Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μίλος Τεόντοσιτς στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της Ευρωλίγκας απέναντι στη Σιένα την Τρίτη (21:00). Ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και τη Δευτέρα έκανε και πάλι θεραπεία, αδυνατώντας να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο MVP της περσινής διοργάνωσης θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα. Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στη δωδεκάδα και να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί.

Όσον αφορά στον Μάρκο Κέσελ, ο Σέρβος φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά, αλλά επειδή προέρχεται από μεγάλη αποχή πιθανώς να μείνει εκτός για να πάρει τη θέση του κάποιος πιο έτοιμος παίκτης.

Αντίθετα, η Σιένα θα παραταχθεί πλήρης, καθώς στην τελευταία προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν κανονικά τόσο ο Μπο ΜακΚάλεμπ, που δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 9 Ιανουαρίου, όσο και ο Ριμάντας Καουκένας, που στις αρχές του μήνα είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Πηγή: sportfm.gr