Ξανά στη ζώνη των αμάδων που διεκδικούν την έξοδο στο Europa league της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου μπήκε η Σεβίλλη. Οι δυο φορές κάτοχοι του UEFA νίκησαν άνετα με 3-0 τη Χιχόν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Primera Division και βρέθηκαν στην έβδομη θέση, παρέα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, διεκδικώντας στα ίσα τη συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη θέση και εξακολουθούν να διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία. Πάντως, οι Ανδαλουσιάνοι, σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους αντιπάλους τους, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως αυτοί αγωνίστηκαν από το 26’ με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Εγκουρέν.

Σκόρερ της Σεβίλλης ήταν οι Λουίς Φαμπιάνο με πέναλτι στο 28’, Περότι στο 35’ και Νεγκρέδο στο 65’.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάρας, Νταμπό, Φάτζιο, Εσκουντέ, Ναβάρο, Μέντελ (79′ Ρενάτο), Χέσους Νάβας, Περότι (72′ Καπέλ), Ράκιτιτς, Φαμπιάνο (66′ Κανουτέ), Νεγκρέδο

ΧΙΧΟΝ: Κουεγιάρ, Σάστρε (46′ Λας Κουέβας), Γκρέγκορι, Ερνάντεθ, Κανέγια, Λόρα, Εγκουρέν, Νόβο, Καρμέλο, Μοράν (68′ Αγιόζε), Μπίλιτς (68′ Σανγκόι)

Πηγή: sport-fm