Η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ το Σάββατο στο ζεστό Ζέεφελντ ήταν… πολύ πρωινή και αφιερωμένη στην ταχυδύναμη, καθώς δεν υπήρχε καθόλου μπάλα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε αποφασίσει ότι οι προπονήσεις το πρωί θα γίνονται στις 10:00 ώρα Αυστρίας, αλλά Παρασκευή και Σάββατο άρχισαν στις 08:00. Χθες οι κιτρινόμαυροι έτρεχαν στο δάσος, σήμερα πήγαν κανονικά στο γήπεδο και δούλεψαν στην ταχυδύναμη.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα η πρώτη άσκηση έλεγε τρέξιμο με λάστιχα αντίστασης και αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος… έσπασε το λάστιχο και βρέθηκε στο έδαφος.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ για να κάνουν ελαφρύ τρέξιμο και σπριντ. Τα γκρουπ ήταν τα ακόλουθα.

Μπλάνκο, Γιάχιτς, Σκόκο, Φροξυλιάς, Μαϊστόροβιτς.

Καράμπελας, Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Ματεντζίδης.

Γεωργέας, Εντερ, Λεονάρντο, Παυλής, Αργυρίου, Μανωλάς.

Δέλλας, Καφές, Γκέντσογλου, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Λαγός.

Αφού τελείωσε κι αυτό, σειρά πήρε το τρέξιμο με τους παίκτες να είναι δεμένοι με βάρη. Οι κιτρινόμαυροι, υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα, έκαναν αρκετά σετ, μέχρι να λάβουν την εντολή για… ξεκούραση.

Πάλι μόνος ο Νταντόμο

Για ακόμη μία μέρα, εν τω μεταξύ, ο Κλαούντιο Νταντόμο έκανε ατομικό πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή. Για την ακρίβεια, ο Ουρουγουανός δεν έκανε κάτι άλλο από το να τρέχει γύρω-γύρω από το γήπεδο.

Ξεχωριστά οι τερματοφύλακες

Όσο για τους τερματοφύλακες της ΑΕΚ, γυμνάστηκαν όπως πάντα ξεχωριστά από τους υπόλοιπους, ακολουθώντας τις οδηγίες του Σλόμπονταν Σούιτσα.

Πηγή: gazzetta.gr