Η ζεστή ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είχε βάλει τη σπίθα. Η μικρή προσέλευση του κόσμου στα άλλα ματς τη σιγόνταρε. Ήρθε και η έντονη αντιπαράθεση με το ΟΑΚΑ να φουντώσει τη… φλόγα της επιστροφής (κοντά) στα πάτρια εδάφη!

Το αδιέξοδο στις σχέσεις της ΑΕΚ με τη διοίκηση του σταδίου ενίσχυσε τις (ήδη υπάρχουσες) σκέψεις για μετακόμιση και έκανε ακόμα πιθανότερη έδρα της «Ένωσης» για του χρόνου τη Ριζούπολη!

Η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ ΟΑΚΑ και ΠΑΕ ΑΕΚ -που κρατάει από το καλοκαίρι- έγινε… ακραία το βράδυ της Τετάρτης (με αφορμή το θέμα των οφειλών της «Ένωσης»).

Εκτός του ενδεχομένου, λοιπόν, οι δύο πλευρές να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, ακόμα περισσότερο ενισχύθηκε και εκείνο της μετακόμισης στη Ριζούπολη.

Η σκέψη είχε… εγκατασταθεί ούτως ή άλλως στο μυαλό των ανθρώπων της «Ένωσης» μετά την εξαιρετική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (που φιλοξενήθηκε εκεί, λόγω του προβλήματος στο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ), αλλά και των (όλο και περισσότερων) εκκλήσεων από φιλάθλους για μια πιο «ζεστή» έδρα.

Είχε ενισχυθεί, δε, από την… δραματική κατάσταση στα μετέπειτα εντός έδρας ματς (μικρή προσέλευση, παγωμένη ατμόσφαιρα), που είχε ως αποτέλεσμα η ΠΑΕ -όχι μόνο να μην έχει κέρδη, αλλά σε κάθε παιχνίδι να μπαίνει μέσα 4.000-5.000 ευρώ!

Κάπως έτσι -και με την δυνατότητα συνεννόησης με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ να… απομακρύνεται- η περίπτωση της Ριζούπολης κερδίζει όλο και πιο πολύ έδαφος. Μπορεί, λοιπόν, από φέτος να μην είναι εφικτή (κυρίως λόγω των περίπου 13.000 διαρκείας), ωστόσο η νέα σεζόν -αν διευθετηθούν τα ζητήματα των απαιτήσεων του Απόλλωνα και της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου- είναι πλέον πολύ πιθανό πλέον να φέρει την ΑΕΚ «στην παλιά της γειτονιά»!

Πηγή: sport-fm.gr