Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να αποσύρεται από την περίπτωση της απόκτησης του Νενέ, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Σίμον Βούκσεβιτς, ο οποίος έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα, λοιπόν, με την Εκίπ, η Γαλλική ομάδα κατέθεσε παρόμοια πρόταση με εκείνη του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες για την απόκτηση του Μαυροβούνιου μέσου.

Η πρόταση αφορά το δανεισμό του για τον επόμενο χρόνο και οψιόν αγοράς να καθορίζεται για το επόμενο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.
Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι η Παρί παραιτείται από την περίπτωση της απόκτησης του Νενέ από τη Μονακό, καθώς οι δύο παίχτες αγωνίζονται στην ίδια θέση. Οι Πειραιώτες, λοιπόν, φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής «παίζουν» μόνοι τους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μέσου, καθώς ο βασικός τους ανταγωνιστής φέρεται να αποσύρεται από τη διεκδίκηση του παίχτη των «Μονεγάσκων».

Να θυμίσουμε ότι ο Σίμον Βούκσεβιτς έφτασε μία ανάσα από τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, όμως την τελευταία στιγμή οι «Ερυθρόλευκοι» έκαναν πίσω και η μεταγραφή «ναυάγησε».

Πηγή: gazzetta.gr