Ο Χρήστος Κόντης αποφάσισε να αφήσει τον Σεμπαστιάν Παλάσιος εκτός 20άδας για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, με τη σύζυγό του να ξεσπάει όπως έδειξαν και οι αναρτήσεις της στα social media.

Ο προπονητής των Πράσινων αποφάσισε ότι ο Αργεντίνος εξτρέμ δεν είναι απαραίτητος ούτε για τον πάγκο στον τελικό με τους Κίτρινους, γεγονός που έκανε έξαλλη τη σύζυγό του, Γιόχα, όπως κατάλαβαν άπαντες από τις αναρτήσεις της στα social media.

«Αυτό είναι ντροπή, είναι απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για την ομάδα. Απλά θέλω να κερδίσουν το Κύπελλο για τους οπαδούς και για κάθε έναν από τους παίκτες και τις οικογένειές τους οι οποίοι δεν χρειάστηκε να ανεχτούν αυτές τις δυστυχίες. ΝΤΡΟΠΗ», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια επανήλθε με νέο μήνυμα, αυτή τη φορά προς τον σύζυγός της, τον οποίο αποθέωσε.

Ανάρτηση της συζύγου του Παλάσιος

«Πόσο άξιος σεβασμού είσαι. Είμαι περήφανη για το πώς υπέμεινες όλα αυτά τις τελευταίες εβδομάδες δίχως να πεις λέξη. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα μηνύματα. Νίκη για όλους εσάς».

Ανάρτηση της συζύγου του Παλάσιος