Η Μακάμπι ετοιμάζεται από πλευράς τις για τις δύο αναμετρήσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό, στα play off της EuroLeague με τον Όντεντ Κάτας να αναφέρει τις δυσκολίες για τους Ισραηλινούς.

Οι δηλώσεις του Κάτας

«Θα είναι μία καλή ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτή τη θέση, έχουμε δύο καλές μέρες να προετοιμαστούμε. Δεν υπάρχουν πολλά ξεχωριστά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν λόγω του τρόπου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Είναι πιο σημαντικό να θυμόμαστε ακριβώς τι κάνει ο κάθε παίκτης και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε επίπεδο επιθετικότητας σε σχέση με πέρυσι. Δεν θα είναι εύκολο, όπως δεν θα είναι εύκολο με την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει εκεί, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες».

Για τις δύο νίκες της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχει απαραίτητα μεγάλη σημασία. Φυσικά, υπάρχει τακτική σημασία. Συμπεραίνω ότι και οι δύο ομάδες θα κάνουν προσαρμογές και ίσως προσπαθήσουν να προσθέσουν ένα ή δύο πράγματα. Συνολικά, νομίζω ότι οι ομάδες που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο κρατούν πολλά από τα πράγματα που κάνουν καλά. Οι καλοί προπονητές και ομάδες δεν αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους».

Πηγή: gazzetta