Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το επικίνδυνο ματς στο Μόναχο, για το στόχο της 2ης θέσης, αλλά και το… ρεκόρ που θέλει να καταγραφεί στην ιστορία της EuroLeague.

Για την Μπάγερν: «Πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο ματς. Ίσως έχασαν το στόχο για τα play off, αλλά έχουν έναν πολύ μεγάλο προπονητή, έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη, έχω μεγάλο σεβασμό για τον Πάμπλο Λάσο. Έχουν εμπειρία, παίζουν στην έδρα τους, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξεκινήσουμε το ματς, όπως κάναμε στην Μπολόνια. Και να μην κάνουμε τα λάθη του δευτέρου ημιχρόνου στην Μπολόνια. Γιατί στο πρώτο παίξαμε εξαιρετικό, στο δεύτερο όχι.

Είναι πολύ σημαντικό ματς για να προστατεύσουμε τη 2η θέση. Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αν κερδίσουμε αυτό το ματς. Έχουν έμπειρους παίκτες, όπως ο Ιμπάκα, ο Λούτσιτς, αλλά και ο Νικ Γουάιλερ Μπαμπ και ο Φρανσίσκο. Δεν είναι μία ομάδα που πρέπει να υποτιμήσουμε. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, επιθετική άμυνα και να μοιράσουμε σωστά την μπάλα στην επίθεση».

Για το χαρακτήρα της ομάδας εκτός έδρας: «Δεν με νοιάζει αν θα έχουμε θετικό ρεκόρ στα εκτός έδρας ματς. Με ενδιαφέρει μόνο να τερματίσουμε στη 2η θέση. Και πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς. Και οι άλλες ομάδες που παλεύουν μαζί μας, θα έχουν δύσκολα ματς. Κανείς δεν μπορεί να χάσει εύκολα.

Το μόνο ρεκόρ που πρέπει να μπει στην ιστορία της διοργάνωσης είναι να πάμε στο Final Four και να πάρουμε τον τίτλο».