Το θέμα που είχε ξεσπάσει το περασμένο καλοκαίρι με πρωταγωνιστή τον Χουάνγκ Ουί-Τζο, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ, έκλεισε τελικά με την καταδίκη της κουνιάδας του σε φυλάκιση τριών ετών επειδή αυτή ήταν πίσω από τη διαρροή προσωπικών του βίντεο και τον εκβιασμό που δεχόταν.

Ο 31χρονος Νοτιοκορεάτης επιθετικός είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση πριν μήνες αφού είχαν διαρρεύσει βίντεο που τον έδειχναν να ερωτικές στιγμές με διαφορετικές συντρόφους, με συνέπεια αυτές να τον κατηγορήσουν για τις διαρροές, ξεκαθαρίζοντας ότι τα βίντεο είχαν τραβχτεί χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Το θέμα, επομένως, το ανέλαβε η δικαιοσύνη και η αλήθεια έλαμψε: Υπεύθυνη για τη διαρροή των ροζ βίντεο ήταν η κουνιάδα του Χουάνγκ Ουί-Τζο, η οποία τον εκβίαζε μέσω αυτών αλλά και των φωτογραφιών που είχε στη διάθεσή της. Η ίδια, βέβαια, υποστήριξε πως είναι αθώα και ότι κάποιος της είχε χακάρει το κινητό τηλέφωνο, το δικαστήριο όμως δεν πείστηκε.

Έτσι, την καταδίκασε σε φυλάκιση τριών ετών, κάνοντας λόγο για «πολύ σοβαρή έγκλημα», με τον Χουάνγκ Ουί-Τζο να ηρεμεί πλέον και να μπορεί να συγκεντρωθεί ξανά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Αλάνιασπορ, στην οποία τον έχει παραχωρήσει ως δανεικό η Νότιγχαμ Φόρεστ.