Το όνομα του Μάριο Χεζόνια συνδέεται σταθερά επί μήνες με αυτό του Παναθηναϊκού και η Marca επανέρχεται στο θέμα τονίζοντας ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ουσιαστικά αποδεχθεί ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει και εξηγούν το γιατί, κάνοντας αναφορά και στην πρόταση των Πράσινων.

Εδώ και καιρό έχει φανεί ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Χεζόνια είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση για την ισπανική ομάδα, η οποία έκανε δύο προτάσεις. Αμφότερες, όμως, απορρίφθηκαν, με τη Marca να τονίζει ότι στις τάξεις της Ρεάλ έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν πλέον ότι η αποχώρηση του Κροάτη το καλοκαίρι είναι αναπόφευκτη.

Η μαδριλένικη εφημερίδα υποστηρίζει πως το οικονομικό δεν είναι ο μοναδικός λόγος, σημειώνοντας πως ο παίκτης ζητάει να έχει πιο σημαντικό ρόλο. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά και στα χρήματα, με τη Marca να υπογραμμίζει πως με βάση το υπάρχον συμβόλαιο ο Χεζόνια δεν πληρώνεται ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης.

Σε αυτό το σημείο, η ισπανική εφημερίδα αναφέρεται ξανά στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο γράφει πως είναι στην καρδιά του Κροάτη και παράλληλα είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να τον καλύψουν οικονομικά, προσφέροντάς του συμβόλαιο για τρία χρόνια με τις ετήσιες αποδοχές στα 2 εκατ. ευρώ. Πρόταση που δεν μπορεί να ισοφαρίσει η Ρεάλ Μαδρίτης.