Ο Μάριο Χεζόνια έχει απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις που του έχει κάνει μέχρι τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο ισπανικός Τύπος πιστεύει ότι αυτό γίνεται λόγω του Παναθηναϊκού, με τους Κροάτες δημοσιογράφους να ρωτάνε τον συμπατριώτη τους για αυτές τις φήμες.

Τα σενάρια για επιστροφή του Κροάτη άσου στους Πράσινους το προσεχές καλοκαίρι κυκλοφορούν εδώ και καιρό και στην Ισπανία δίνουν συνέχεια στο θέμα, με τη Marca να υποστηρίζει ότι ο Χεζόνια έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Ρεάλ για ανανέωση του συμβολαίου του, έχοντας πρόταση από τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο τριών χρόνων με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ καθαρά.

Με δεδομένο, επομένως, ότι αυτό το θέμα συντηρείται στην επικαιρότητα, χωρίς κανείς να μπορεί να είναι σίγουρος, πλην των άμεσα εμπλεκόμενων, για το τι ισχύει και τι όχι, τα κροατικά ΜΜΕ απευθύνθηκαν στον Χεζόνια για να τους διαφωτίσει σχετικά με τα σενάρια μεταγραφής στους Πράσινους.

«Τα γνωρίζω και τα έχω ακούσει. Δεν δίνω μεγάλη σημασία. Έχω επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις μου με την Ρεάλ και σε αυτό το σημείο της σεζόν όλα είναι πολύ κρίσιμα», είπε αρχικά ο Κροάτης και συνέχισε: «Αυτή την εποχή δεν ασχολούμαι με τον εαυτό μου και όσα ακούγονται. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα και έχουμε πολλές υποχρεώσεις μπροστά μας. Βέβαια δεν κλείνω καμία πόρτα, αλλά έχουμε χρόνο για τέτοιες συζητήσεις».