Ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τις θητείες του στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, είναι πλέον στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Μετς όπου τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, με συνέπεια να έχει νεύρα και να το δείχνει απαντώντας σε δημοσιογράφους.

Ο 70χρονος Ρουμάνος προπονητής της Μετς βλέπει την ομάδα του να πάει από το κακό στο χειρότερο και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Ligue 1 μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λυών. Λογικό είναι, επομένως, να υπάρχει κριτική από την πλευρά του Τύπου, με τον Μπόλονι όμως να μη συμφωνεί και τόσο.

Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε… πότε θα τον απολύσει η διοίκηση. Ερώτηση που έφερε την έκρηξη του Ρουμάνου τεχνικού, όπως φάνηκε και στην απάντησή του: «Άκουσέ με… Όταν κάνεις τέτοιες ηλίθιες, προκλητικές ερωτήσεις… Και γελάς κιόλας. Πρακτικά δηλαδή ζητάς να με απολύσουν».

Ο δημοσιογράφος επανήλθε λέγοντας πως δεν εννοούσε αυτό, με τον Μπόλονι όμως να μην ηρεμεί και να του λέει: «Σου αξίζει ένα χαστούκι».