Έπειτα από έναν ημιτελικό που θα θυμούνται για χρόνια οι οπαδοί και των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός κατάφερε τελικά, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντραγκόφσκι στη διαδικασία των πέναλτι, να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, περιμένοντας Άρη ή Παναιτωλικό.

Οι Πράσινοι είχαν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 1-0 στην Τούμπα αλλά ο Ζίβκοβιτς έκανε το 0-1 στη ρεβάνς της Λεωφόρου και στην παράταση και συγκεκριμένα στο 105′ ο Κεντζιόρα έγραψε το 0-2. Όλα έδειχναν να χάνονται, επομένως, για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ αλλά το φινάλε ήταν… τρελό.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 1-2 στο 129′ με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Λημνιό και τελικά όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τρεις φορές την ευκαιρία να προκριθούν και τον Ντραγκόφσκι να κάνει ισάριθμες αποκρούσεις, δίνοντας τελικά την πρόκριση στην ομάδα του.

Μια συνεχής εναλλαγή συναισθημάτων, δηλαδή, με την παρακάμερα της ΠΑΕ να καταγράφει πώς τα έζησαν όλα αυτά όσοι ήταν στο γήπεδο της Λεωφόρου.