Συνάντηση με τον Ότο Ρεχάγκελ είχε την Τρίτη (13/2) ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος βράβευσε τον προπονητή που οδήγησε την Εθνική Ελλάδας στην κατάκτηση του Euro 2004 και στη συνέχεια τον αποθέωσε στις δηλώσεις του, λέγοντας πως ήταν, είναι και θα παραμείνει ο εμβληματικός στρατηγός για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γερμανός πρώην προπονητής είναι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και μετά τη βράβευσή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Gazzetta Awards τη Δευτέρα (12/2), συναντήθηκε την Τρίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού στο γραφείο του.

Μια συνάντηση που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον Γιάννη Βρούτση, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του, στις οποίες αποθέωσε τον Ρεχάγκελ.

«Σήμερα η αύρα του Ότο πλημμύρισε το Υπουργείο Αθλητισμού. Τον υποδεχθήκαμε με συγκίνηση, καμάρι και περηφάνεια. Έναν άνθρωπο που 20 χρόνια μετά από τον πολύ μεγάλο άθλο, τον μοναδικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, μάς έκανε την τιμή να μας επισκεφτεί και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό

Ήταν, είναι και θα παραμείνει ο εμβληματικός στρατηγός της μεγάλης επιτυχίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι στην καρδιά και την ψυχή όλων των Ελλήνων. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας, την αγάπη μας για όλα όσα μας πρόσφερε. Μας έκανε υπερήφανους και η Ελλάδα δεν το ξεχνάει ποτέ», ήταν τα λόγια του.