Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (11/2) την ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής της Stoiximan Super League και ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι ήδη στο κατάλληλο κλίμα, όπως έδειξε και η παρουσία του στην κοπή της πίτας του συνδέσμου οπαδών στην Έδεσσα, όπου… έκανε εξέδρα με πυρσό και συνθήματα.

Οι εξέδρες στην Τούμπα θα είναι άδειες την Κυριακή λόγω της κυβερνητικής απόφασης που πάρθηκε πριν μήνες, παρ’ όλα αυτά ο Βιεϊρίνια είχε την ευκαιρία να νιώσει ξανά τον παλμό των οπαδών. Παλμός που υπήρχε χάρη και σε αυτόν, αφού ήταν ο πρωταγωνιστής στην κοπή της πίτας του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ στην Έδεσσα.

Ο Πορτογάλος ήταν εκεί εκ μέρους των παικτών της ομάδας και δεν περιορίστηκε στα… τυπικά αλλά ξεσήκωσε τους πάντες αρχίζοντας να δίνει τον ρυθμό για τα συνθήματα έχοντας στο χέρι και έναν αναμμένο πυρσό.

Η σχέση των δύο πλευρών άλλωστε, των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Βιεϊρίνια δηλαδή, είναι εξαιρετική εδώ και χρόνια και αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά με την παρουσία του στην κοπή της πίτας συνδέσμου και με το πόσο το χάρηκε.