Η γκολάρα του Μορόν στο 52ο λεπτό φαινόταν ότι θα έδινε στον Άρη τη νίκη αλλά στο 95′ ο Άλεξιτς κατάφερε να ισοφαρίσει για τον Πανσερραϊκό, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση που έγινε για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας άρχισε με τον Σουλεϊμάνοφ να έχει στο 4′ το πρώτο σουτ για τους φιλοξενούμενους, το οποίο μπλόκαρε ο Χόβαν, για να συνεχιστεί με την ευκαιρία των γηπεδούχων στο 12′ με την κεφαλιά του Μπεντανκόρ που μπλόκαρε ο Κουέστα. Από εκεί και πέρα, οι Κίτρινοι πήραν την κατοχή της μπάλας και ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να κάνουν παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρνουν να ανοίξουν την άμυνα των Σερραίων.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει στο 28′ με το γύρισμα του Οντουμπάτζο για τον Σουλεϊμάνοφ που πλάσαρε στην κίνηση αλλά ο Χόβαν μπλόκαρε, όπως μπλόκαρε και ο Κουέστα, στην απέναντι περιοχή, το αδύναμο πλασέ του Μπεντανκόρ στο 35′ μετά τη σέντρα του Δεληγιαννίδη.

Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, για να έρθει αυτό νωρίς στο δεύτερο τελικά. Και ήταν και γκολάρα. Στο 52′ ο Μορόν πήρε τη μπάλα, απέφυγε δύο αντιπάλους και με σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Χόβαν για το 0-1, με τον Μπεντανκόρ να έχει ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 60′, μετά την κεφαλιά του Τομάς, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε το πλασέ.

Ο Άρης κρατούσε το προβάδισμα, τα λεπτά περνούσαν και η νίκη ερχόταν όλο και πιο κοντά, μέχρι που… χάθηκε τελικά. Στο 95′ ο Οικονόμου σέντραρε και ο Άλεξιτς με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, χαρίζοντας σημαντικό βαθμό στον Πανσερραϊκό που πλησιάζει κι άλλο στην εξασφάλιση της παραμονής.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης (90+6 Γούλερι), Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας (72’ Σοφιανός), Στάικος, Ουεντραόγκο, Τομάς (78’ Άλεξιτς), Ουάρντα, Ντανκερλούι, Μπετανκόρ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Βέλεθ (82’ Ροζ), Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (82’ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (82’ Ζαμόρα), Μορόν.