Ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο στο κύπελλο Ελλάδας μετά την εντός έδρας ήττα του με 1-2 από τον Ατρόμητο στον πρώτο προημιτελικό και τα προβλήματα ενόψει της ρεβάνς δεν λείπουν καθώς θα απουσιάσουν επτά παίκτες.

Η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν καλή για τους Πράσινους αφού έχασαν από τους Περιστεριώτες στο κύπελλο και λίγες μέρες μετά έχασαν και από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Έτσι, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας και τώρα έχει μπροστά της δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.

Το ένα είναι η ρεβάνς με τον Ατρόμητο και το άλλο είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (4/2), με τα προβλήματα να μη λείπουν… Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τον δεύτερο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας ο Τερίμ έχει ξανά στη διάθεσή του τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Σεμπαστιάν Παλάσιος, δεν μπορεί να υπολογίζει όμως σε επτά παίκτες.

Συγκεκριμένα, οι Χουάνκαρ, Σπόραρ και Βέρμπιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη (30/1) και οι Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν έκαναν θεραπεία, με τον προπονητή να μην υπολογίζει σε κανένα εξ αυτών για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Τετάρτης (31/1) βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Ρούμπεν Πέρεθ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.