Ο Χουάνκαρ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που επωφελήθηκαν περισσότερο από την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού καθώς στο διάστημα που συνεργάστηκαν, ο Ισπανός αριστερός μπακ ανέβασε το επίπεδο της απόδοσής του και εδραιώθηκε ως ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του «τριφυλλιού».

Έτσι, ώρες μετά την ανακοίνωση της απόλυσης του 61χρονου Σέρβου τεχνικού, ο Χουάνκαρ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να τον αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο. Ο Ισπανός αμυντικός ανέβασε μια πρόσφατη φωτογραφία τους από το ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Ο Γιοβάνοβιτς πέραν του αγωνιστικού σκέλους ήταν και στήριγμα για τον Χουάνκαρ στο διάστημα που προσπαθούσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη μετά τη ρίψη κροτίδας προς το μέρος του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Είχε προηγηθεί το «αντίο» του Ισπανού μεσοεπιθετικού Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ο οποίος ευχαρίστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για όλα.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε νέα εποχή μετά και την άφιξη του νέου προπονητή του, Φατίχ Τερίμ στην Αθήνα. Ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται να συναντήσει τους παίκτες της ομάδας για πρώτη φορά σήμερα (27/12) προκειμένου να μπουν οι βάσεις της συνεργασίας τους. Ωστόσο, στο περιβάλλον του «τριφυλλιού» υπάρχει οργή για την ξαφνική απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενός προπονητή που ήταν πολύ αγαπητός στο κοινό, αλλά και στα αποδυτήρια. Και η διαχείριση αυτής της κατάστασης ίσως να είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει ο Τερίμ και η διοίκηση του συλλόγου.