Με τον Γερεμέγεφ να μπαίνει αλλαγή στο 61′ και να ανοίγει το σκορ στο 64′, βάζοντας στη συνέχεια και μια γκολάρα με ανάποδο ψαλίδι (και τη βοήθεια της τύχης), ο Παναθηναϊκός, για τον οποίο σκόραρε και ο Αράο, πέρασε με 3-0 από τον Βόλο για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Ατρόμητο.

Λίγα 24ωρα μετά το ματς του Περιστερίου, στο οποίο έχασε βαθμούς και την 1η θέση, οι Πράσινοι παρατάχθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με μοναδικό στόχο τη νίκη και είχαν την πρώτη τους φάση στο 15′ με τον Μλαντένοβιτς να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και να σουτάρει, για να αποκρούσει όμως ο Κόστιτς. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Μαντσίνι από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πιέζει και να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 22′, όταν ο Παλάσιος, λόγω και της προβολής του Μύγα, δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Ιωαννίδη.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού απέναντι στον Βόλο που πρόσεχε κυρίως την άμυνά του και φάνηκε μόνο μία φορά επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42′ με την άστοχη κεφαλιά του Μωραΐτη από κοντά μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκλάβτσιτς. Φάση που δεν ήταν η τελευταία του πρώτου μέρους πάντως, αφού στο 45’+3′ ο Ιωαννίδης τα έκανε όλα σωστά εκτός από το τελείωμα, αν και ήταν σε πλάγια θέση.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει και όταν επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα δεν έδειχναν και τόσο καλά για τους Πράσινους, υπό την έννοια πως δυσκολεύονταν να πλησιάσουν πραγματικά στο γκολ. Μέχρι που ο Γιοβάνοβιτς έκανε την κίνηση που έκρινε, τελικά, το παιχνίδι… Ατο 61′ ο προπονητής των φιλοξενούμενων έκανε διπλή αλλαγή και ένας εκ των δύο που μπήκαν ήταν ο Γερεμέγεφ, ο οποίος έγινε άμεσα πρωταγωνιστής.

Στο 64′ ο Ιωαννίδης πέρασε τη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Σουηδό και αυτός πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-1, με τα πράγματα να απλοποιούνται πολύ για το Τριφύλλι. Τόσο πολύ ώστε… άμεσα να εξασφαλίσει τη νίκη: Εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ και κεφαλιά του Αράο για το 0-2 στο 66′, ανάποδο ψαλίδι του Γερεμέγεφ και κόντρα και στον Ασλανίδη για το 0-3 στο 72′!

Ο Σουηδός επιθετικός θα μπορούσε να κάνει και χατ-τρικ αλλά ο Κόστιτς απέκρουσε στο 85′ το σουτ εντός περιοχής, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη και να πάει -με παιχνίδι περισσότερο- στους 34 βαθμούς, στο +2 από τον ΠΑΟΚ και στο +3 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Βόλος (Άνχελ Λόπες): Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68′ Κορνέ), Μύγας (68′ Κίτσος), Άλχο, Τσοκάνης (63′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Γκαρσία, Μωραΐτης (73′ Μπερτόγλιο).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σένκεφελντ (82′ Γεντβάι), Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Αράο, Ρούμπεν Πέρεθ (61′ Ζέκα), Μπερνάρ (73′ Κλεϊνχέισλερ), Μαντσίνι (61′ Γερεμέγεφ), Παλάσιος, Βιλένα (82′ Τσόκαϊ), Ιωαννίδης.