Στο ποδόσφαιρο γυναικών τα πράγματα ήταν πολύ ήρεμα μέχρι τώρα αλλά από εδώ και πέρα, όπως φαίνεται, θα υπάρχει ένταση και εκεί, αφού μετά το ντου του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης στη διαιτητή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ήρθε τώρα και η ανακοίνωση των Πράσινων για να εκφράσουν τα παράπονά τους.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε ισόπαλο 0-0 και στις τάξεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού υπάρχει εκνευρισμός για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για τη φάση στην οποία ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Μελισσού στη Χάρις. Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα αποφάσισαν να βγάλουν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν τα εξής…

«Η διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τη διαιτησία της κ. Αντωνίου και ειδικά για τη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στο 72΄ στη Χάρις.

Επρόκειτο για μια καταφανέστατη περίπτωση και απορούμε γιατί δεν εφάρμοσε την εσχάτη των ποινών σε μια τόσο εξόφθαλμη φάση.

Η ίδια ρέφερι είχε δώσει με χαρακτηριστική ευκολία ανύπαρκτο πέναλτι ωστόσο σήμερα έδειξε ότι δεν ήθελε να σφυρίξει τον κανονισμό.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία της για το μέλλον και ελπίζουμε να μην τύχουμε αντίστοιχης αντιμετώπισης στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι άδικο σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του η διαιτησία και να μην παίζεται επί ίσοις όροις».