Περισσότερες από 400 προσαγωγές έγιναν χθες το βράδυ έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη, μετά τα επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα.

Ο αστυνομικός δέχτηκε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου στον αριστερό του μηρό με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολύ αίμα μέχρι να μπορέσουν οι συνάδελφοί του και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Αμέσως μετά το περιστατικό αναπτύχθηκαν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις γύρω από το δημοτικό γυμναστήριο, επέτρεψαν την έξοδο μόνο σε γυναίκες και ανήλικα και γονείς οι οποίοι ήταν εμφανώς ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα επεισόδια και στη συνέχεια έγιναν 424 προσαγωγές στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως στον χθεσινό αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο στον Ρέντη, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, υπήρχε στατική φύλαξη, διμοιρίες των ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις στον περίβολο του γηπέδου. Κάποια στιγμή μια ομάδα περίπου 150 ατόμων, χούλιγκαν εμφανίστηκε μπροστά στους αστυνομικούς και έκανε επίθεση με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες ναυτικού τύπου, πέτρες και καδρόνια.

Ακολούθησαν σκηνές μάχης στην περιοχή και μία από αυτές τις φωτοβολίδες καρφώνεται στο αριστερό πόδι του αστυνομικού.