Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας άφησαν ο Λεβαδειακός και η Νίκη Βόλου μετά το 1-1 στην πρώτη τους αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο 15λεπτο, διάστημα στο οποίο οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους, με τους φιλοξενούμενους τελικά να «χτυπάνε» στο 16′ και να ανοίγουν το σκορ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Πολίτη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στογιάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, ανέβηκαν και πίεσαν για την ισοφάριση, η οποία τελικά ήρθε στο 40′: Σέντρα του Γιαννιώτα από δεξιά, κεφαλιά του Ρόμο και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Λεβαδειακός παρέμενε καλύτερος και στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν αυτός που έψαχνε περισσότερο το δεύτερο γκολ, έχοντας ευκαιρία στο 71′ με τον Γιαννιώτα που αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση από κοντά. Ευκαιρία όμως και μάλιστα μεγάλη είχε και η Νίκη Βόλου, στο 82′, με το σουτ του Μοράρ που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ήταν στο 87′ με την άστοχη κεφαλιά του Ρόμο για τους Βοιωτούς, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ (60΄ Μεχία), Ρόμο (86΄ Τσιριγώτης), Γιαννιώτας (76΄ Λούα Λούα), Σωτηράκος, Κουάδρα, Συμελίδης (60΄ Νικολιάς), Τσελεπίδης.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Μπαχανάκ, Να’α (46΄ Αναστασίου), Λίταινας, Πέττας (60΄ Κυριακίδης), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο, Πολίτης (69΄ Κρητικός / 77΄ Παναγιωτίδης), Τζιώρας (46΄ Μοράρ).