Τελικά, ο λόγος που η Μπρούνα Μπιανκάρντι χώρισε με τον Νεϊμάρ δεν ήταν μόνο το μεγάλο πάρτι που έκανε στη βίλα του στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας λίγα 24ωρα προτού υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει τη ζημιά που έγινε στο αριστερό του γόνατο. Υπήρχε κι άλλος… Παρουσιάζεται πως ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από μοντέλο του OnlyFans.

Ο 31χρονος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά την επέμβαση, αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στα μέσα του 2024 με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για να λάβει μέρος στο Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι. Ο «Νέι» τραυματίστηκε τον προηγούμενο μήνα σε ματς της Εθνικής Βραζιλίας με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

«Αυτό είναι ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά καθώς εκτίθεμαι σε ειδήσεις, υποθέσεις και αστεία σε καθημερινή βάση, σας ενημερώνω ότι δεν έχω σχέση», ανακοίνωσε η Μπιανκάρντι στο Instagram, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης του ζευγαριού, Μέιβι. Η τοποθέτησή της συνέβη λίγο αφότου «έσκασε» η είδηση πως ο Νεϊμάρ ζητούσε από το μοντέλο Αλίνε Φαρία γυμνές φωτογραφίες. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της Βραζιλίας, πάντως, η Μπιανκάρντι που εδώ και μήνες έχει μια on/off σχέση με τον Νεϊμάρ είναι ανοικτή στο να διατηρήσει καλές σχέσεις μαζί του και για χάρη της κόρης τους.

Η «πικάντικη» συνομιλία

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδε και εικόνα από υποτιθέμενη συνομιλία που είχε ο Νεϊμάρ με το μοντέλο. «Εχεις γυμνές;» της ρώτησε και η Φαρία κατεύθυνε τον ποδοσφαιριστή στην σελίδα με τα links που στέλνουν στο ερωτικό περιεχόμενο που πουλάει. Ο Νεϊμάρ, όμως, επέμεινε να του στείλει υλικό.

Τότε η Φαρία του είπε να αγοράσει συνδρομή. «Πρέπει να υπογράψεις, μωρό μου», συνέχισε. «Υπάρχουν κάποιες άλλες φωτογραφίες στο κάτω μέρος. Πάω να κοιμηθώ, να προσέχεις, άγγελε. Καληνύχτα. Θα σε μάθω καλύτερα αργότερα αν δεν μπορείς». Και η απάντηση του «Νεϊ» με emojis φάνηκε να δείχνει ότι είχε καταλάβει τι έπρεπε να κάνει.