Με την Έβερτον να έχει ήδη τιμωρηθεί με αφαίρεση 10 βαθμών και με τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι να κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό για οικονομικές παραβιάσεις, η Premier League, όπως αναφέρουν οι Times, βάζει στο στόχαστρο και την Τότεναμ πλέον λόγω μιας πώλησης που είχε κάνει το 2008.

Στο αγγλικό πρωτάθλημα ήταν επί χρόνια χαλαρά τα πράγματα, αφού πάντα απέφευγαν να τιμωρήσουν σοβαρά τις ομάδες, ακόμη κι όταν υπήρχε λόγος, για να μη δυσφημίσουν το προϊόν, αλλά τώρα φαίνεται πως άλλαξαν τακτική.

Αυτό το κατάλαβε ήδη η Έβερτον που τιμωρήθηκε με -10 για παραβίαση του Financial Fair Play και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις Σίτι και Τσέλσι, οι οποίες είναι σε πιο δύσκολη θέση, με βάση τις κατηγορίες, από ό,τι τα «ζαχαρωτά».

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, στην Premier League αποφάσισαν να ασχοληθούν και με την Τότεναμ λόγω μιας πώλησης που έκανε το 2008. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε σχετικό ρεπορτάζ οι Times, πρόκειται για τη μεταγραφή του Ζερμέν Ντεφόε από τους Λονδρέζους στην Πόρτσμουθ, με την Τότεναμ να έχει αναθέσει την υπόθεση σε έναν μάνατζερ που δεν ήταν επίσημα διαπιστευμένος.

Αυτό το γεγονός κινεί υποψίες για οικονομικές παραβιάσεις στη μεταγραφή και η Λίγκα θα αρχίσει έλεγχο και για τα «σπιρούνια» πλέον.