Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη με 4-2 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν… εκνευρισμένος στις δηλώσεις του επειδή δέχθηκε ερώτηση για την κακή εμφάνιση της ομάδας του και την ήττα από την ΑΕΚ πριν λίγες μέρες.

Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι στο Καραϊσκάκη και βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με 4-0, σε ένα παιχνίδι το οποίο οι οπαδοί των δύο ομάδων θα θυμούνται για καιρό. Ένα παιχνίδι που θα περίμενε κανείς ότι θα έκανε πανευτυχή τον Λουτσέσκου αλλά τελικά αυτός παρουσιάστηκε πολύ ήρεμος στις δηλώσεις του θέλοντας να ρίξει τους τόνους.

«Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση γιατί η ήττα από την ΑΕΚ ήταν μια ήττα σε 19 παιχνίδια. Δώσαμε όλα τα παιχνίδια κάτω από μεγάλη πνευματική πίεση. Όλοι οι άλλοι έχασαν στα προκριματικά και είχαν κάτι άλλο να περιμένουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και όταν ρωτήθηκε αμέσως μετά για το πώς διέγραψε η ομάδα του την ήττα από την ΑΕΚ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

«Αν ρωτήσετε άλλη μια φορά θα φύγω. Η ζωή είναι τώρα. Τι θα κάνουν στον Ολυμπιακό; Επειδή έχασαν 4-2 θα τα παρατήσουν; Θα τελειώσει ο κόσμος; Παίξαμε κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα που κέρδισε την Γουέστ Χαμ. Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είχαμε την εξυπνάδα να γυρίσουμε τη μπάλα, δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι».