Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λατρεύει το Halloween. Ως δισεκατομμυριούχος πια κάθε χρόνο δίνει πολλά χρήματα σε περίτεχνες και λεπτομερείς στολές προκειμένου να παρουσιαστεί ως… κάποιος άλλος και να τιμήσει το έθιμο.

Φέτος επέλεξε να ντυθεί «Σκαθαροζούμης» υποδυόμενος τον «Beetlejuice», τον χαρακτήρα που έκανε… διάσημο ο ηθοποιός Μάικλ Κίτον μέσα από την ομώνυμη ταινία του 1988 του Τιμ Μπέρτον. Εν αναμονή του δεύτερου κεφαλαίου του «Beetlejuice» μέσα στο 2024 – όπου θα συμμετέχει και η Τζένα Ορτέγκα – o «βασιλιάς»του ΝΒΑ αποφάσισε να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή.

«Είναι ώρα για σόου τρέλες, αλλά έλα κάποιος να πει το όνομά μου τρεις φορές», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram. Εντυπωσιακή ήταν και η στολή της συζύγου του Σαβάνα.

Το πάρτι των Λέικερς

Κι επειδή κανείς δεν αντιμετωπίζει το Halloween με το γκλάμουρ του Χόλιγουντ, το αθλητικό καμάρι του Λος Άντζελες, οι Λέικερς έκαναν ένα εντυπωσιακό πάρτι. Αυτό συμβαίνει κάθε χρονιά τα τελευταία πέντε χρόνια – αν το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας – αφού πέραν του ΛεΜπρόν Τζέιμς λάτρης της γιορτής είναι και ο έτερος σούπερ σταρ της ομάδας, ο Άνθονι Ντέιβις.

Σε αυτό το πάρτι, ο Ντέιβις ξεχώρισε ντυμένος ως «Shrek», ενώ την παράσταση έκλεψε και ο φόργουορντ Τζάρεντ Βάντερμπιλτ που επέλεξε να παρουσιαστεί ως «Blade» και μάλιστα με μεγάλη ομοιότητα με τον Wesley Snipes που υποδύθηκε τον χαρακτήρα στις ταινίες του «κυνηγού των βαμπίρ».