Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει τελειώσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνουν και τα μεταγραφικά σενάρια και η επιβεβαίωση έρχεται και από τη Γερμανία, με το Sky Sport Deutschland να υποστηρίζει ότι ο Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος προπονείται με τη Μπάγερν Μονάχου, έχει στα χέρια του πρόταση από ελληνική ομάδα.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στους Βαυαρούς από το 2011 ως το 2021, όταν και αποχώρησε υπογράφοντας στη Λυών. Στη γαλλική ομάδα παρέμεινε για δύο χρόνια και από το καλοκαίρι επέστρεψε στο Μόναχο για να κάνει προπονήσεις με τη Μπάγερν περιμένοντας να βρει την επόμενη ομάδα του.

Αυτή, λοιπόν, ενδέχεται να είναι ελληνική, με βάση όσα ανέφερε το Sky Sport Deutschland. Το τηλεοπτικό δίκτυο έκανε λόγο για πρόταση από Ελλάδα στον Μπόατενγκ, προσθέτοντας δύο πράγματα: Πρώτον, το όνομα της ομάδας δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη. Δεύτερον, η απάντηση του Γερμανού αμυντικού θα δοθεί σύντομα.

Ο Μπόατενγκ, σύμφωνα με όσα λένε στη Μπάγερν, πρόσθεσε το Sky Sport Deutschland, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση παρά την απουσία μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους, αφού όλο αυτό το διάστημα δουλεύει με την πρώην ομάδα του.