Στις 13 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Μέχρι Τέλους» του Νίνο και το teaser που έδωσε στη δημοσιότητα ο διάσημος καλλιτέχνης Παναθηναϊκών συναισθημάτων είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Σε αυτό αποκαλύπτεται πως το τραγούδι είναι… παραγγελιά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. «Νίνο αδερφέ μου, θέλω μια χάρη σε παρακαλώ πάρα πολύ. Θέλω να σου ζητήσω να μου γράψεις στίχους και μουσική για ένα κομμάτι. Θέλω ο τίτλος του τραγουδιού να λέγεται “Μέχρι Τέλους”. Και θέλω όλη τη χρονιά να παίζει στο ΟΑΚΑ από το πρωί μέχρι το βράδυ», ακούγεται να λέει ο ισχυρός άνδρας του μπασεκτικού Παναθηναϊκού σε βίντεο που έστειλε στον Νίνο, στο οποίο είχε hashtag τη φράση «μέχρι το μεδούλι».

Να σημειώσουμε πως ο τίτλος του τραγουδιού προφανώς και έχει να κάνει με το… σύνθημα «Μέχρι Τέλους» των οπαδών του Ολυμπιακού που στη συνέχεια έγινε και το σλόγκαν της διοίκησης της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στην προσπάθειά της να «εξυγιάνει» το χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Από το κλιπ, τώρα, φαίνεται το ΟΑΚΑ, ενώ οι πρώτοι στοίχοι που ακούγονται είναι «ΠΑΟ (ή πάω) μέχρι τέλους». Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μεγάλη περιέργεια σχετικά με το συγκεκριμένο τραγούδι και το βίντεο κλιπ.

Επιπλέον, στην ανάρτηση που έγινε στο TikTok, απάντησε και η σύντροφος του Νίνο, η Ζοζεφίν Γουέντελ, γράφοντας: «Μέχρι τέλους πάμε».

Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός κάνει απόψε πρεμιέρα στην Basket League καθώς υποδέχεται το Μαρούσι στο ΟΑΚΑ, αλλά σε ματς κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας του εξαιτίας των επεισοδίων στον τελικό με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική περίοδο.