Αποθεωτική ήταν η υποδοχή του Ντάμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουόκι. Ο «Dame» έφτασε στο Fiserv Forum το απόγευμα του Σαββάτου, όπου τον περίμεναν αρκετοί οπαδοί των Μπακς, οι οποίοι ελπίζουν αυτή η σπουδαία κίνηση να δώσει ώθηση στην ομάδα τους.

Τον 33χρονο, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα επιχειρήσουν να φέρουν ακόμα ένα πρωτάθλημα στους Μπακς, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος των «ελαφιών» Πίτερ Φέιγκιν , ο εκτελεστικός διευθυντής της κομητείας του Μιλγουόκι Ντέιβιντ Κρόουλι και ο δήμαρχος της πολιτείας Καβαλιέ Τζόνσον.

Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού στο NBA εμφανίστηκε χαμογελαστός με τα δύο παιδιά στην αγκαλιά του και απόλαυσε κάθε εκδήλωση λατρείας των οπαδών τον Μπακς κατά την είσοδό του στο γήπεδο της νέας του ομάδας.

Ο Λίλαρντ είναι γνωστός ως «μηχανή καλαθιών», έχοντας κατά μέσο όρο 25,2 πόντους ανά παιχνίδι σε όλη την 11χρονη καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων 32,2 την περασμένη σεζόν. Ήδη, η άφιξή του έχει αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων για το σπίτι των Μπακς όπως και τη ζήτηση για πακέτα εισιτηρίων διαρκείας.