Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε τηρήσει σιγή ιχθύος τις προηγούμενες ημέρες στον… απόηχο της μεταγραφής του Ντέιμιαν Λίλαρντ στους Μιλγουόκι Μπακς από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς που άλλαξε τις ισορροπίες στο NBA λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Το μόνο που είχε πει ο «Greek Freak» ήταν θετικά σχόλια για τον πρώην, πλέον, συμπαίκτη του Τζρου Χόλιντεϊ που ήταν μέρος της ανταλλαγής για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ. Συγκεκριμένα ο Έλληνας φόργουορντ ανέφερε στο δημοσιογράφο που καλύπτει το NBA για το Bleacher Report και το τηλεοπτικό δίκτυο TNT, Κρις Χέινς: «Τού εύχομαι (σ.σ. του Τζρου Χόλιντεϊ) τα καλύτερα. Με ευλόγησε με ένα γ…νο πρωτάθλημα… Γ… το μπάσκετ. Γ… τα σκ… από τα media. Αυτός ο τύπος είναι αδερφός μου για μια ζωή κα θα είναι έτσι για πάντα».

Την Παρασκευή (29/9), όμως, ο Giannis έστειλε το πρώτο του μήνυμα στα social media έπειτα από τη μεταγραφή. «Η μαγεία είναι στη δουλειά», σημείωσε και συνόδευσε την ατάκα του με μια φωτογραφία του από προπόνησή του στις εγκαταστάσεις των Μιλγουόκι Μπακς.

«Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Σύμφωνα με τον προαναφερθέντα δημοσιογράφο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πάντως, έστειλε μήνυμα στον Ντέιμιαν Λίλαρντ λίγο αφότου έγινε γνωστή η μεταγραφή του και πως θα φορέσει τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Μάλιστα, ο Έλληνας αστέρας του NBA φέρεται να έδωσε ήδη το… σύνθημα για πρωτάθλημα, καθώς όπως αναφέρει ο Κρις Χέινς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στον νέο του συμπαίκτη, λέγοντας: «Πάμε να πάρουμε το γ…νο πρωτάθλημα».