Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-2, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τονίζει στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη ότι η ομάδα του θα έπρεπε να αντιδράσει διαφορετικά.

Οι Πράσινοι μπήκαν καλά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 10′ με ωραίο γκολ του Τζούριτσιτς αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και τελικά γνώρισαν την πρώτη φετινή ήττα τους, με συνέπεια να μείνουν στο -4 από την κορυφή, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

«Παρότι ξεκινήσαμε καλά μετά δεν είχαμε λόγο να δώσουμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να δημιουργήσει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Στο β’ μέρος δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα αλλά στις μονομαχίες και στο ένας εναντίον ενός η ΑΕΚ ήταν λίγο πιο δυνατή και ίσως ήταν αυτό το κομμάτι που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της», είπε αρχικά στην COSMOTE TV ο Γιοβάνοβιτς και συνέχισε.

«Είχαμε τις φάσεις για ένα διαφορετικό σκορ. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού».