Η Μαρσέιγ, η οποία είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League, δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν και έχει γίνει άνω-κάτω μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο, με αποτέλεσμα η διοίκηση να αναζητάει τον νέο προπονητή και να είναι σε συζητήσεις με τον Κριστόφ Γκαλτιέ που αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Μασσαλοί, οι οποίοι ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με τον Άγιαξ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο και το όνομα που φέρνουν σε πρώτο πλάνο τα γαλλικά ΜΜΕ είναι αυτό του Γκαλτιέ.

Ο 57χρονος τεχνικός κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι με την Παρί αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να παραμείνει στη θέση του, με τη Μαρσέιγ να έρχεται σε επαφή μαζί του και τη διοίκηση να θέλει να δει ποιες θα είναι οι πρώτες αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών.

Οι σχέσεις διοίκησης και κόσμου, άλλωστε, είναι σε οριακό σημείο πλέον και το γεγονός ότι ο Γκαλτιέ έχει δουλέψει τόσο στην Παρί Σεν Ζερμέν όσο και στη Σεντ Ετιέν, δύο ομάδες που είναι μισητές για τους οπαδούς της Μαρσέιγ, δεν είναι και τόσο καλό…