Η οικογένεια Γκλέιζερ ανακοίνωσε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι πλέον προς πώληση αφού δεν βρέθηκε επενδυτής διατεθειμένος να δώσει τα λεφτά που πουλούσαν και η μετοχή του κλαμπ κατρακύλησε στο χρηματιστήριο την Τρίτη, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ για τα τελευταία 11 χρόνια, με τη χρηματιστηριακή αξία του συλλόγου να μειώνεται κατά 550 εκατ. ευρώ.

Επί μήνες οι Γκλέιζερ περίμεναν προτάσεις για να πουλήσουν τις μετοχές τους και όντως έγιναν τέτοιες, τόσο από τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Τζιμ Ράτκλιφ όσο και από τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ. Παρ’ όλα αυτά, ούτε η μία ούτε η άλλη πλευρά πρόσφερε όσα ήθελε η οικογένεια Γκλέιζερ, δηλαδή ένα ποσό από 7 μέχρι και 10 δισ. λίρες.

Αποτέλεσμα; Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες ανακοίνωσαν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι προς πώληση, με τα νέα να προκαλούν… σεισμό στο χρηματιστήριο, όπου την Τρίτη (5/9) η τιμή της μετοχής έπεσε κατά 21%, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ για τα τελευταία 11 χρόνια.

Όπως αναφέρει σε σχετικό θέμα η Daily Mail, αυτοί οι αριθμοί σημαίνουν ότι μέσα σε μια μέρα η Γιουνάιτεντ έχασε 550 εκατ. λίρες από τη χρηματιστηριακή αξία της, με τους Γκλέιζερ να ελπίζουν ότι η κατάσταση θα στρώσει τα επόμενα 24ωρα.