Απολογείται ο 42χρονος που κατηγορείται ότι είναι μεταξύ αυτών που ξυλοκόπησαν μέχρι αναισθησίας τον φοιτητή στους Αμπελόκηπους.

Το θύμα συνήλθε και αναμένεται με την κατάθεσή του να φωτίσει πολλά σημεία της υπόθεσης. Οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται. Οι αστυνομικοί από οπτικό υλικό και μαρτυρίες προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τους άλλους δράστες της επίθεσης.

Οι δράστες στοχοποίησαν το σπουδαστή λίγες ώρες μετά την επίθεση που έγινε στα κεντρικά γραφεία της ΧΑ στη λεωφόρο Μεσογείων. Αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά και μετά τον κυνήγησαν και τον γρονθοκόπησαν.

Yπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 42χρονο, μέλος της ΧΑ, που κατηγορείται για την επίθεση, ο οποίος είναι από το 2012 μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αρχηγού της ΧΑ στη Βουλή. Σύμφωνα με την αστυνομία αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα, ενώ ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.