Η θεία της 12χρονης που έπεσε θύμα συστηματικού βιασμού στον Κολωνό, ανέφερε πως η μικρή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς δεν επικοινωνεί με την προφυλακισμένη μητέρα του, ενώ είπε πως δεν θέλει να βρίσκεται άλλο στη ζωή.

Η γυναίκα μίλησε στην εκποκπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως «είμαστε σε άθλια κατάσταση. Νιώθω ότι το παιδί το πολεμούν καθημερινά. Δεν μπορώ να την αφήσω λεπτό μόνη της, γιατί φοβάμαι μην πάθει κάτι. Ξαφνικά ο εισαγγελέας φυλακών της απαγορεύει να δει τη μητέρα της. Για ποιον λόγο; Όρισαν ειδικό για να την εξετάσει και η συμβουλή του είναι να βλέπει τη μητέρα της».

«Δεν αντέχω άλλο πραγματικά, αν πάθει κάτι το παιδί δεν ξέρω τι θα απογίνουμε. Δεν ξέρω πόση αντοχή μου έχει μείνει να διαχειριστώ όλα αυτά που ζω καθημερινά. Αμφισβητούν την εισήγησή μου, που λέω πόσο πολύ θέλει το παιδί να δει τη μάνα του και την ζητά. Λες και ξέρουν καλύτερα από όλους εμάς που το έχουμε και βλέπουμε πόσο υποφέρει μακριά της. Αμφισβητούν την ίδια τη φωνή της 12χρονης που φωνάζει με όλη της την ψυχή πόσο θέλει να είναι μαζί με την μητέρα της και πως δεν έχει καμία σχέση με όσα την κατηγορούν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «πραγματικά δεν μπορώ να αποτυπώσω με λόγια την πραγματική εικόνα της φρίκης που περνάω. Δεν ξέρω τι θα κάνω αν πάθει κάτι το παιδί. Το έχουν “λυγίσει”. Αντί να σταθεί η Πολιτεία δίπλα του, συμπεριφέρονται σαν να φταίει εκείνο. Το παιδί μου ανέφερε κλαίγοντας: “Θεία δεν αντέχω άλλο να ζω”. Φοβάμαι μήπως κάνει κακό στον εαυτό της. Αλίμονο, αν συμβεί κάτι τέτοιο. Θα είναι όλοι υπόλογοι. Βλέπω ότι όσο περνούν οι μέρες, μένουμε τελείως στο άδικο και στο ανεξήγητο και δυστυχώς είμαστε μόνοι μας. Η 12χρονη είναι μόνη της».