Ένταση μεταξύ δύο πολιτών επικράτησε χθες βράδυ στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο. Στο σημείο μετέβη η Αστυνομία, η οποία τους προσήγαγε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Του ανταποκριτή μας από το agriniopress.gr στο Αγρίνιο

Οι δύο προσαχθέντες δίστασαν να υποβάλλουν μηνύσεις και έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι. Ωστόσο, υπήρχε και συνέχεια με ένα πιο σοβαρό περιστατικό

Αμέσως μετά την έξοδό του από το Αστυνομικό Τμήμα, ο ένας από τους δύο άνδρες φέρεται να ήταν άκρως εριστικός με την σκοπό, στην είσοδο του μεγάρου. Σύμφωνα, μάλιστα, με αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο σε βοήθεια της συναδέλφου τους, αποδείχθηκε και επιθετικός.

Στην προσπάθεια σύλληψης που ακολούθησε, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που επικαλείται το agriniopress, ο 46χρονος Ρομά επιτέθηκε στον αστυνομικό με μπουκάλι και ακολούθησε συμπλοκή.

Το όλο σκηνικό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αστυνομικός, πέφτοντας στο έδαφος, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Εκεί μεταφέρθηκε και ο 46χρονος, που επίσης φέρεται να τραυματίστηκε. Εν τέλει συνελήφθη, ενώ σήμερα ο ίδιος υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του αστυνομικού για σωματική βλάβη.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επεισόδιο μεταξύ του Ρομά και αστυνομικών είχε και… δεύτερο γύρο στο νοσοκομείο.