Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι γείτονες του 79χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε άγρια από τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι του στον Πειραιά.

Ο άτυχος άνδρας δεν έδωσε σημεία ζωής από το πρωί και οι συνεργάτες του τον αναζήτησαν. Εκείνη που κλήθηκε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος ήταν η κόρη του, Ρούλα, η οποία μιλώντας στο OPEN ανέφερε: «Δούλευε σε ένα γραφείο ο πατέρας μου, και αυτός ο άνθρωπος που δούλευε ανησύχησε και με πήρε τηλέφωνο. Πήγε ο νους μου στο κακό».

Σύμφωνα με γείτονες, στο διαμέρισμα ο άτυχος άνδρας συζούσε με μία 50χρονη από τη Χιλή, με την οποία είχε έντονες συζητήσεις και καβγάδες. Ένας τέτοιος καβγάς ξεκίνησε και χθες τη νύχτα. Όταν οι αρχές έφτασαν στο διαμέρισμα, η 50χρονη ομολόγησε τη δολοφονία του συντρόφου της.

«Την είχε λυπηθεί ο πατέρας μου και την κράταγε στο σπίτι, την έδιωχνε να φύγει, δεν έφευγε», υποστήριξε η κόρη του θύματος, που ανέφερε πως την είδε για πρώτη φορά όταν την κατέβαζαν από το διαμέρισμα οι αστυνομικοί.

Η ίδια ανέφερε ότι ο 79χρονος είχε υποστεί πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, ενώ η σύντροφός του τού είχε σπάσει και μία γλάστρα στο πρόσωπο.

«Ήταν ήσυχος άνθρωπος, ήρεμος, δεν ήταν άνθρωπος που να κάνει κακό», δήλωσε η αδελφή του θύματος.