Δύο συλλήψεις για κλοπές ιατρικών μηχανημάτων από ελληνικά νοσοκομεία

Οι συλληφθέντες αναμένεται να εκδοθούν στην Ελλάδα από Γερμανία και Κολομβία


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
17:57
11/12/2017
Δύο συλλήψεις για κλοπές ιατρικών μηχανημάτων από ελληνικά νοσοκομεία
2
loading

Συνελήφθησαν σε Γερμανία και Κολομβία οι δύο από τους πέντε Κολομβιανούς δράστες, που έχει ταυτοποιήσει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για κλοπή ιατρικών μηχανημάτων και εξοπλισμού από τον «Άγιο Σάββα» και νοσοκομεία της Λαμίας, της Λάρισας και του Βόλου, τον Μάϊο και τον Ιούνιο του 2017.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, με διεθνή εντάλματα, από τις Αρχές της Κολομβίας, στην Μπογκοτά, 50χρονος, που είναι ένας από τους φυσικούς αυτουργούς των διαρρήξεων και στην Φρανκφούρτη, 25χρονη, η οποία αναφερόταν ως παραλήπτρια των δεμάτων με τα ιατρικά μηχανήματα, που τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αφαίρεσαν από νοσοκομεία της Ελλάδας.

Οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να εκδοθούν στη χώρα μας, έπειτα από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, ενώ αναζητούνται διεθνώς και οι υπόλοιποι τρεις ταυτοποιημένοι δράστες, μέσω των διαύλων της διεθνούς και ευρωπαϊκής αστυνομικής συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται, ότι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην Κολομβία δύο ενδοσκόπια που είχαν κλαπεί από τον «Άγιο Σάββα» και δύο ενδοσκόπια, που είχαν αφαιρεθεί από το νοσοκομείο της Λάρισας, τα οποία αποδόθηκαν στα συγκεκριμένα νοσοκομεία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Kriton_5

    Θα είναι ελεύθεροι,με πληρωμένα εισιτήρια και φεύγοντας θα πάρουν πάλι τίποτα υπόλοιπα εξοπλισμού πού δεν προλάβανε....χαίρε κράτος...Στους τύπους μόνο είμαστε καλοί...στην ουσία μηδέν.

  2. avatar Sitof

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΙΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει