Μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία αναμένεται να καταθέσει η οικογένεια της 41χρονος Όλγας από την Αργυρούπολη, που πέθανε, επειδή ξυλοκοπήθηκε άγρια πέρυσι από τον σύντροφο της.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Ιανουάριο στο σπίτι της και η γυναίκα είχε νοσηλευτεί για επτά μήνες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε κωματώδη κατάσταση, ενώ μετά μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης.

Μάλιστα, ο σύντροφός της καταδικάστηκε πέρυσι τον Απρίλιο σε δέκα χρόνια φυλάκιση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος λοιπόν, Λουκάς Πουρσανίδης, μίλησε στην εκπομπή Live News και δήλωσε πως «έχουμε ήδη μία ομόφωνη απόφαση για ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Από εκεί και πέρα τα πραγματικά δεδομένα έχουν αλλάξει διότι μιλάμε για τετελεσμένη ανθρωποκτονία η οποία συνδέεται με τις πράξεις του δράστη. Όταν όμως έχει καταδικαστεί κάποιος δεν μπορεί να καταδικαστεί εκ νέου και να ασκηθεί νέα δίωξη για πανομοιότυπη πράξη».

«Εμείς θα ασκήσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία, αυτή είναι η εντολή που έχω λάβει από την οικογένεια και από ‘κει και πέρα ο εισαγγελέας θα κρίνει εάν θα ασκήσει νέα δίωξη, αυτή τη φορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία», πρόσθεσε στη συνέχεια.