Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στους δρόμους του Πηλίου.

Σύμφωνα με τo e-thessalia.gr, ένας 33χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου δε σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξή του.

Ο νεαρός άνδρας κινούνταν επικίνδυνα με υψηλή ταχύτητα από το Νεοχώρι, πέρασε από το Προμύρι και κατέληξε στο σπίτι του στον Λαύκο, όπου οι αστυνομικοί τελικά τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, «εισέβαλε» στο καλντερίμι του χωριού με το όχημά του, την ώρα που εκεί βρίσκονταν τουρίστες, επισκέπτες και μικρά παιδιά.

Λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα, οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες και ο άνδρας συνελήφθη. 

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε, αντιστεκόμενος σθεναρά, τραυματίζοντας ελαφρά στο χέρι έναν αστυνομικό.

Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις  λεπτές σύριγγες, από τις οποίες δύο κενές και μία χρησιμοποιημένη, ενώ επιπλέον, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στη ρεζέρβα του οχήματος και κατασχέθηκαν κομμάτια καλωδίων από χαλκό και διάφορα άλλα εξαρτήματα από χαλκό, συνολικού βάρους 20 κιλών περίπου, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.