Ένα περιστατικό οικογενειακής βίας απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές του Βόλου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε μια μητέρα σε βάρος του 25χρονου γιου της. Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, καθώς φέρεται να χτύπησε την μητέρα του με το αυτοκίνητό του όταν επιχείρησε να της «κόψει το δρόμο».

Όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (18/7), ενώ η γυναίκα βρισκόταν πίσω από το όχημα. Ο νεαρός φέρεται να μην ήθελε να την αφήσει να φύγει, έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα η μητέρα του να χτυπήσει στο αμάξι και να τραυματιστεί πολύ ελαφρά, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η γυναίκα. Ο 25χρονος φέρεται να αντέδρασε επειδή η μητέρα του δεν τον άφηνε να φύγει από το σπίτι, με συνέπεια να την χτυπήσει με το αυτοκίνητο. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από τους γιατρούς.

Δεν εμφανίστηκε η μητέρα στο δικαστήριο, αναβλήθηκε η δίκη

Ο νεαρός συνελήφθη και χθες, Τετάρτη, κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής ελαφράς σωματικής βλάβης. Ωστόσο, η δίκη δεν έγινε, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο η μητέρα του και έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή.