Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο-ντοκουμέντο και δείχνει τη στιγμή που «μυστικοί» υπάλληλοι του ΣΔΟΕ συλλαμβάνουν στον 52χρονο που αποκαλούνταν «τραπεζίτης» της κοκαΐνης και ήταν ηγετικό στέλεχος της μαφίας.

Το βίντεο προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δείχνει τους υπάλληλους του ΣΔΟΕ να είναι μεταμφιεσμένοι σε υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Γλυφάδας και να περικυκλώνουν τον ύποπτο, ο οποίος αγνοεί την παρουσία τους.

Ανταλλάσουν ένα σύντομο νεύμα και μέσα σε δευτερόλεπτα ορμούν πάνω του, με εκείνον να ακινητοποιείται αμέσως, αφού δεν είχε αντιληφθεί τι γινόταν.

Σημειώνεται, ότι ύποπτος είναι ένας 52χρονος Έλληνας υπήκοος, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης ως διευθυντικό μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ασχολείται με τη συλλογή και διανομή μεγάλων χρηματικών ποσών στις Κάτω Χώρες προερχομένων από εμπόριο ναρκωτικών.

Η εγκληματική οργάνωση διακινούσε σε καθημερινή βάση, μέσω «υπόγειου» τραπεζικού συστήματος με τη χρήση κρυπτογραφημένων επικοινωνιών, μεγάλα χρηματικά ποσά και υπολογίζεται ότι για χρονικό διάστημα περί των 10 μηνών διακινήθηκαν ποσά της τάξεως των 250.000.000 ευρώ.