Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δασκάλα δημοτικού σχολείου της Αθήνας που κατηγορείται ότι έβαλε ταινία σε 10χρονους μαθητές της, που δείχνει ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ αγοριών.

Ο δικηγόρος των γονιών Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και είπε στη Τατιάνα Στεφανίδου πως «ο τίτλος της ταινίας που είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών είναι “Τα αγόρια στο ντουζ” και δείχνει ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ, όπου ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να σκληραγωγηθούν και είχε σκηνές μέσα από το ντουζ που φιλιόντουσαν στο στόμα και θωπεύονταν».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η δασκάλα όταν ρωτήθηκε από τα παιδιά γιατί είδαν την ταινία, φέρεται να απάντησε ότι «ο εκπαιδευτής (σ.σ. ο ρόλος στην ταινία) είναι φασίστας».

Υπενθυμίζεται, πως η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν οι γονείς ενός αγοριού διαπίστωσαν πως υπήρχε έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του, καθώς είχε μπερδευτεί από όσα είχε δει στην ταινία. Το παιδί τους αποκάλυψε τι είχε γίνει και έτσι η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι γονείς των παιδιών του σχολείου δηλώνουν σοκαρισμένοι και διαμαρτυρήθηκαν για την αντιπαιδαγωγική μορφή της ταινίας, καθώς και την υποβολιμαία προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.

Επίσης, επεσήμαναν ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα».