Αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας κατέθεσαν οι δυο κατηγορούμενοι στην υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, που παραμένει ανοικτή από το 2012, λίγο πριν κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή.

Μέσω των συνηγόρων τους, οι δύο άνδρες ηλικίας 53 και 54 ετών, οι οποίοι φέρονται να έλαβαν εντολή από τον «εγκέφαλο» της δολοφονίας να εξαφανίσουν το πτώμα, προσέφυγαν κατά της διαδικασίας με αποτέλεσμα η απολογίας τους, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, να «παγώσει».

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο το πρωί οπότε και θα έχει κριθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η αίτηση ακυρότητας.

Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται τις βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδονται ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο «στόχαστρο» των αρχών βρίσκονται και άλλα πρόσωπα για τα οποία ερευνάται ο ρόλος τους στο έγκλημα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber