Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και η εισαγγελέας της έδρας ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει την ομολογία του δεύτερου κατηγορούμενου, πως εκείνος δολοφόνησε τον νεαρό για οπαδικούς λόγους.

«Δεν μπορώ να σας πιστέψω γιατί αναιρούν όλα αυτά που είχατε πει», είπε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε πως «έχουμε τρεις αλήθειες, ποια απ’ όλες να πιστέψουμε;».

Επικαλούμενη δε, τις καταθέσεις μαρτύρων – ιατροδικαστών ότι το χτύπημα στη μηριαία αρτηρία μοιάζει να είναι συμβατό με «παγοκόφτη ή κατσαβίδι», η εισαγγελική λειτουργός τον ρώτησε, εάν είναι βέβαιος ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν «το μαχαίρι χωρίς δοντάκια». «Συζήτησα όλες τις εκδοχές, είμαι σίγουρος», απάντησε εκείνος και πρόσθεσε ότι το πέταξε μετά το έγκλημα σε υπόνομο.

Υπενθυμίζεται, πως ο δεύτερος κατηγορούμενος που είναι 21 ετών, είπε στο δικαστήριο πως «αντιμετωπίζοντας όλο αυτό το βάρος μέσα στις φυλακές θέλω και πρέπει να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη από την οικογένεια του Άλκη. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω δυστυχώς, μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του Άλκη. Εγώ είμαι αυτός που χτύπησε τον Άλκη στο πόδι. Ήταν μια φευγαλέα σκιά, που δεν θυμάμαι καλά. Παρακολουθώντας όλο αυτό το διάστημα το δικαστήριο, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες, το συνειδητοποίησα ακούγοντας όλους τους ιατροδικαστές».

«Είναι δύσκολο να θυμηθώ όλο αυτό το συμβάν. Όταν έμαθα ότι έφυγε ένα παιδί, σοκαρίστηκα- αυτή είναι η αλήθεια. Θέλω να γνωρίζουν οι γονείς του Άλκη την αλήθεια. Από την πρώτη στιγμή ήμουν ειλικρινής. Απλά δεν το είχα τόσο καθαρά στο μυαλό μου. Έχω τις αμφιβολίες ακόμη εάν το έκανα, αλλά σε συζήτηση με τους δικηγόρους και τον ιατροδικαστή – τεχνικό σύμβουλό μού είπαν ότι ταιριάζει αυτό το χτύπημα στο μαχαίρι. Είμαι σίγουρος, πεπεισμένος ότι έγινε από μένα», πρόσθεσε στη συνέχεια.