Ο πατέρας Αντώνιος δεν ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να τον αναλάβει, σχετικά με την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» για την οποία κατηγορείται, αναφέρουν πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη, η πλευρά του ποινικολόγου προσέγγισε το περιβάλλον του πατρός Αντωνίου και επικοινώνησαν μεταξύ τους.

Εντούτοις, δεν έγινε καμία πρόταση για υπεράσπιση, καθώς υπάρχει νομικό τμήμα και νομική συμπαράσταση, αλλά και δικηγόροι.

Μάλιστα, η εκπομπή του Star ανέφερε πως η πρεσβυτέρα και ο πατέρας Αντώνιος είναι πολλοί ευχαριστημένοι από τους συνηγόρους τους.

Σημειώνεται, πως ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να ετοιμάζει μηνύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, με αφορμή τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, τις οποίες χαρακτηρίζει «ψεύδη» και «σκευωρία». Όμως από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 15χρονου που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είχε αναφέρει τα εξής:

«Τώρα θυμήθηκε να καταθέσει μηνύσεις; Μήπως έχει αλλάξει η υπερασπιστική του γραμμή, διότι υπάρχει περίπτωση οι νομικοί του παραστάτες να μην είναι οι ίδιοι; Οι δικηγόροι φταίνε; Πόσους δικηγόρους θα έχει πια; Δεν μπορεί να έχει πάνω από δύο δικηγόρους στην ανάκριση».